onsdag 9 april 2008

Glassbåtar? Ja tack.


Nu får det väl ändå vara slut med larvet. Nu vill nån jävla idiot förbjuda Glassbilen. Den som vill det måste ju ändå blivit mobbad som barn. Nog för att jag väldigt sällan köper glass i just Glassbilen men ändå.

Argumenten som ges är följande:

Nr 1. Barnen blir feta
Klart att barnen blir feta av för mycket glass, det innehåller tex socker. Äter dom glass varje dag så JA, DOM BLIR FETA. Dock så tror jag mer att glassen kanske ska vara en efterrätt eller en belöning för någonting bra som barnen gör. Jag tror att man ska försöka få sina barn att kanske idrotta istället så kommer dom må mycket bättre. Säga NEJ till barnen kanske kan vara ett alternativ också.

Nr 2. Ljudet stör sömnen
Vem fan sover kl 19.00? Spädbarn kanske, och dom vaknar nog inte av glassbilen. Dom kanske menar att det är sockerchocken som man upplever av för mycket glassätande. Förbjud glass överhuvudtaget, PUCKO!

Nr 3. Äldre får hjärtproblem
Ja, vad ska man säga. Melodin som spelas ur glassbilen gör att alla i hela samhället blir stressade. Är det så att professorns pappa hade dåligt hjärta och när han testade decibelen hemma i pojkrummet (han måste bo hemma fortfarande!) så fick farsan tillslut hjärtsnurp och var nära att dra på sig träfracken!

Mer glass åt folket!!

Inga kommentarer: