fredag 11 april 2008

Besvikelsen måste varit stor!


Han hittade 140.000 dollar på gatan. Sedan gick han till polisen och lämnade in dom. 140.000 dollar!!! Vad gör man om man hittar 140.000 dollar? Enligt uppgift så var det en väktare som hade lagt pengarna UPPE PÅ bakluckan på bilen!? När han sedan åkte iväg så ramlade pengarna följdaktligen av.

Vad skulle ni göra om ni hittade 140.000 dollar? Det går nog ganska snabbt att räkna ut att det tillhör något företag. Dom har lämnat dom till väktare för att föra dom till banken men har bort dom på vägen. Dom har nog försäkringar. Med andra ord så skulle jag nog behålla pengarna! Lite dåligt samvete kanske man skulle ha!?

Killen som hittade pengarna och lämnade in dom fick förövrigt en hittelön på 2000 dollares! Gracias!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Din blogg påminner om när du var yngre och ständigt återberättade nyheter du läst... problemet då va bara att du läste rubriken och hittade på resten... tack för att du nu läser hela nyheten!

Cheso sa...

Hehhehe. Det roliga med att ibland inte läsa nyheten i helhet är ju att det lämnas mycket öppet för tolkning, som tex med glassbilen. Det är väl precis vad tidningarna vill att man ska göra, fastna för rubrikerna. Jag vet inte, kul att du tycker jag blivit bättre! Om det inte är ironi förstås för då blir jag ledsen :-)