torsdag 31 januari 2008

Vart är kungen?

Nu lämnar vi Januari och går ett steg närmare våren. Är det någon där ute som sett Kung Bore? För er som inte vet vem det är så kan jag berätta att han är Kung Vinter och kommer med Nordanvinden. Han brukar bli sur i slutet av Februari och slänga ut en sådär 15 minus. Nu tror jag han är på semester på Maldiverna eller nåt. Rätt skönt att slippa skrapa bilen och skotta snö men har man 2 barn som har fått nya snowracers så tycker jag att snön ska komma. Nu är det mest mörkt och blött. Det blir bättre och det kommer ett sommarminne i slutet på detta inlägg.

Nu ska jag med sorg i hjärtat berätta att Frans Haraldsen slutat blogga. Det har varit kul att läsa om alla sena kvällar i krogsvängen och Trubadurtankar i allmänhet. Ni som inte vet vem Frasse är, gå in på www.frans.se och kolla alla roligheter. Hans fantastiska musik ligger ute på myspace. Mycket nöje. Lycka till med nya skivan och butiken Frasse.

Nu över till det som alla har väntat på, ännu ett sommarminne. Sist vi talade sommarminnen såg vi den enorma glädje en toalettrulle kan ge en människa. Nu kommer del två i "Med andra ord". Efter att Madde äntligen fått sin toarulle så kunde vi återgå till att spela. När vi kommer in i denna film så börjar vi närma oss slutet. Stjärnorna som klev fram denna kväll var Mange och Ylva som vann. Nyckelordet här skulle kunna vara "Koncentration". Mycket nöje.

1 kommentar:

Cheso sa...

KONCENTRATION!

Och så dagens fråga:
Vem är näste man att få influensa?!
Mvh Madde